Ladygagafan uit Gelderland wil een date

By | november 8, 2020

Hoi hoi,  ik ben Ladygagafan uit Gelderland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Ladygagafan
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik ben echt niet verlegen, maar gewoon op iemand afstappen in een bar en zeggen ‘ ga je met mij mee naar huis vanavond ‘ durf ik niet aan. Dan maar op deze manier, dus wat zeg je ervan?.