KusMij uit Noord-Brabant wil een date

By | juli 13, 2021

Hoi hoi,  ik ben KusMij uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: KusMij
Leeftijd: 26
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Het zou sonde zijn als ik mijn ware jacob niet meer tegen kom? Ik denk dat dat via internet best moet kunnen en hoop dat jij die mening deelt? Hou je ook van een goed glas wijn, een goed gesprek en een filmpje erbij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!.