kookgodina uit Gelderland wil een date

By | oktober 17, 2019

Hoi hoi,  ik ben kookgodina uit Gelderland en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: kookgodina
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Voor mij hoeft het nog even geen vaste relatie te worden, eerst even kijken of we ons seksueel ook tot elkaar aangetrokken voelen. Ik ben werkzaam als secretaresse en naast mijn baan lid van een sportvereniging. Ik kook graag en ben dol op gezette mannen!.