Komilfo uit Groningen wil een date

By | juli 3, 2019

Hoi hoi,  ik ben Komilfo uit Groningen en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Groningen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Komilfo
Leeftijd: 30
Lengte: 160-165
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Groningen

Verder over mij. Na een hardwerkende dag kan ik wel wat ontspanning gebruiken. Mijn vriend is heel veel weg voor zijn werk en dan voel ik mij best wel eenzaam. Heel stiekem zoek ik dan een vriendje om eens leuke dingen samen te doen..