Kaelylief uit Vlaams-brabant wil een date

By | oktober 22, 2020

Hoi hoi,  ik ben Kaelylief uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Kaelylief
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Ik ben best wel een verlegen dame die niet snel een man zal aanspreken. Dit lijkt mij een heel goede manier omdat een man mij dan aanspreekt. Ik hou van eerlijkheid en vind respect ook heel belangrijk..