Joselle uit Waals-Brabant wil een date

By | april 6, 2021

Hoi hoi,  ik ben Joselle uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Joselle
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Hoi! Ik ben een zelfstandig bakkerinnetje dat graag ontspant door naar een wellness te gaan of een frisse duik te nemen in het zwembad. Hou van films, lezen en paardrijden..