Jillys uit Overijssel wil een date

By | mei 30, 2021

Hoi hoi,  ik ben Jillys uit Overijssel en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Overijssel en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Jillys
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Overijssel

Verder over mij. Mijn vriend heeft heel veel vriendinnetjes waar hij ook mee op stap gaat en hij vind het dan niet nodig dat ik meega. Ik voel mij daar best slecht bij. Waarom dan ook geen vriend zoeken die samen met mij op stap zou gaan..