Jekla uit Vlaams-brabant wil een date

By | november 27, 2019

Hoi hoi,  ik ben Jekla uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Jekla
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Ik ben zeker niet hopeloos op zoek maar stiekem hoop ik hier wel een heel lieve man te leren kennen. Zelf ben ik een heel romantisch type en kan het een man heel aangenaam maken. Dus waar wacht je nog op..