JacquelineW uit Flevoland wil een date

By | juni 30, 2021

Hoi hoi,  ik ben JacquelineW uit Flevoland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: JacquelineW
Leeftijd: 30
Lengte: 175-180
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Door de weeks ben ik in mijn eentje thuis, want mijn vriend en ik wonen nog niet samen. En of dat ooit gaat gebeuren, dat is de vraag. Maar ondertussen zit ik door de weeks wel een beetje weg te kwijnen. Wat mis ik het gezellig samenzijn met een man, heerlijk samen knuffelen en elkaar gezelschap houden. Dus daar ben ik wanhopig naar op zoek…