Iselinda uit Utrecht wil een date

By | juni 13, 2021

Hoi hoi,  ik ben Iselinda uit Utrecht en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Iselinda
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Hoe serieus ben jij? Een serieuze man behoort voor mij wel tot de mogelijkheden, maar ik heb wel een harde eis: je moet echt een hoog libido hebben. Ik vind een man al niet aantrekkelijk meer als hij avond na avond onder de dekens schuift zonder wat te doen. Dan liever een vent die de koe bij de horens vat en me iedere avond stevig neemt..