Iomy uit Flevoland wil een date

By | juli 11, 2021

Hoi hoi,  ik ben Iomy uit Flevoland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Iomy
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Kokerellen ben ik dol op en ik zou het leuk vinden als ik voor jou mag koken. Als we dan moe en voldaan na het eten op de bank zitten mag jij zeggen wat we gaan doen. Mag alles zijn en ik zal mij helemaal naar jouw wensen voegen. Laat mij maar was in jouw handen worden..