HopeloosRomantisch uit Vlaams-brabant wil een date

By | januari 20, 2021

Hoi hoi,  ik ben HopeloosRomantisch uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: HopeloosRomantisch
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Ik ben misschien nog wel jong en kom ik net kijken. maar ik ben zo op zoek naar romantiek. Waar is die man die nog een deur openhoud voor een dame. Die nog zo galant is. Of bestaan die mannen niet meer? Ik zou het wel eens willen ervaren om door een man op handen te worden gedragen. Ben jij die man en zie jij mij wel zitten? Ik wacht op jou..