hippie uit Flevoland wil een date

By | juni 21, 2020

Hoi hoi,  ik ben hippie uit Flevoland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Flevoland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: hippie
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Flevoland

Verder over mij. Persoonlijk kan ik best genieten van het leven en moet ook toegeven dat ik een beetje extreem ben. Daarom vind ik dat je niet alleen op het uiterlijke van iemand mag af gaan maar doe de moeite om mij te leren kennen en je zal nog heel verbaasd zijn..