Heleen uit Utrecht wil een date

By | oktober 15, 2020

Hoi hoi,  ik ben Heleen uit Utrecht en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 155-160cm lang, heb bruin haar en vertel ik later. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Heleen
Leeftijd: 30
Lengte: 155-160
Relatiestatus: Single
Cupmaat: vertel ik later
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Ik ben Heleen, ik ben 25 jaar en heb een leuke baan waar ik veel tijd aan besteed. In mijn leven ontbreekt gewoon een leuke man die als ik thuis kom van mijn werk op mij zit te wachten(of ik op hem natuurlijk). Vandaar dat ik hier opzoek ben naar iemand waar ik leuke dingen mee kan ondernemen..