Heartless uit Noord-Brabant wil een date

By | oktober 23, 2020

Hoi hoi,  ik ben Heartless uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Heartless
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Het meest kick ik op vastbinden en dan met je doen wat ik wil. Het liefst blinddoek ik je ook nog, zodat je niet ziet wat voor pijnlijke plannetjes ik voor je heb. Alleen reageren als je er tegen kunt!.