GrietjeG uit Gelderland wil een date

By | juni 27, 2021

Hoi hoi,  ik ben GrietjeG uit Gelderland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en vertel ik later. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: GrietjeG
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: vertel ik later
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik ben een alleenstaande mama van 22 met een prachtige zoon. Ik hou van humor, gezelligheid en altijd wel in voor leuke dingen. Ik vind uitgaan, festivals en dat soort dingen heel leuk. Maar ik kan ook prima op de bank zitten, mits het gezelschap goed is of de tv me vermaakt..