Geennerd uit Vlaams-Limburg wil een date

By | november 2, 2020

Hoi hoi,  ik ben Geennerd uit Vlaams-Limburg en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-Limburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Geennerd
Leeftijd: 26
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-Limburg

Verder over mij. Mooi gezicht, bril op mijn neus.. En gek op computers. Maar dat betekend niets.. Ik ben net zo gek op jongens als de meiden van mijn eigen leeftijd. En ook ik wil heel graag gaan ervaren hoe het is om eens uitgebreid oraal verwend te gaan worden..