Fladderie uit Vlaams-Limburg wil een date

By | december 29, 2019

Hoi hoi,  ik ben Fladderie uit Vlaams-Limburg en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-Limburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Fladderie
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-Limburg

Verder over mij. Ik kan mezelf een echte fladder maar zeker niet verkeerd begrijpen. Ik hou van een man uitdagen maar verder toch niets verkeerd te doen. Elke dame heeft het flirten toch een beetje in zich dacht ik..