Emsy uit Luik wil een date

By | september 14, 2020

Hoi hoi,  ik ben Emsy uit Luik en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Luik en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Emsy
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Luik

Verder over mij. Een relatie hebben en toch te weinig seks. Ik hoor je al zeggen hoe dit nu toch kan. Ik heb er zelf ook een heel groot probleem mee en dat is de reden waarom ik hier zit. Zoek jij net als ik een seksmaatje dan weten wij elkaar wel heel snel te vinden..