Emmy uit Vlaams-brabant wil een date

By | mei 1, 2020

Hoi hoi,  ik ben Emmy uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Emmy
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Als je van een vrouw met kleine tietjes houdt dan weet ik vast en zeker wel hoe ik je moet verwennen! Ik heb een relatie! Maar ik leef met het motto:” Wat niet weet, niet deert!”.