Elione uit Friesland wil een date

By | juli 9, 2021

Hoi hoi,  ik ben Elione uit Friesland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Friesland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Elione
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Friesland

Verder over mij. Het mag van mij allemaal wel een beetje gek hoor. Ik ben absoluut niet saai en hou wel van een grapje. Ook ga ik nog heel graag uit, maar dat zal misschien wel minder worden als ik een relatie heb. Dan ga ik uit mijn bol met mijn schatje. Heel benieuwd of ik die hier ga vinden!.