Drdream uit Gelderland wil een date

By | oktober 6, 2019

Hoi hoi,  ik ben Drdream uit Gelderland en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Drdream
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Hoi! Ik ben studente geneeskunde en ik focus mij soms iets te hard op mijn toekomst. Ik ben best wel klaar om mij te binden, maar dat ik dagelijks met mijn neus in de boeken zit moet je er uiteraard bij kunnen nemen..