Dorothee uit Gelderland wil een date

By | mei 27, 2021

Hoi hoi,  ik ben Dorothee uit Gelderland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Open Relatie, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Dorothee
Leeftijd: 30
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Open Relatie
Cupmaat: cup C
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik kan je beloven dat ik een meid ben die trouw, lief en eerlijk is. Ik heb reeds een open relatie maar mijn vriend zie ik niet veel omdat wij ver van elkaar wonen. Ik kan ook heel moeilijk alleen zijn en zou heel fijn zijn een beetje gezelschap te hebben..