DOllyy uit West-vlaanderen wil een date

By | maart 31, 2021

Hoi hoi,  ik ben DOllyy uit West-vlaanderen en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb blond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit West-vlaanderen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: DOllyy
Leeftijd: 28
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  West-vlaanderen

Verder over mij. Lekker zacht lekker heet. Misschien wil jij me wel eens komen aaien en laten genieten ik sta nu toch al een jaar of twee droog en wil nog eens een lekkere paal in me hebben. Hou vooral van een man te pijpen jij ook?.