Dolli uit Noord-Brabant wil een date

By | juni 5, 2021

Hoi hoi,  ik ben Dolli uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb gekleurd haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Dolli
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Het zou gewoon leuk zijn om een leuke tijd te hebben. Het bed delen hoeft dan niet perse hoor, zo’n type ben ik niet. Maar het mag wel. Als jij het fijn vindt, is alles bespreekbaar. Ik ben een makkelijk persoon, schik me graag naar een ander, als we het maar fijn hebben..