cutetessa uit West-vlaanderen wil een date

By | december 22, 2020

Hoi hoi,  ik ben cutetessa uit West-vlaanderen en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit West-vlaanderen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: cutetessa
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  West-vlaanderen

Verder over mij. Lief, sexy, grappig en ook serieus. Dat ben ik zo’n beetje wel. Moet ik natuurlijk ook nog mijn wat mindere eigenschappen opnoemen, is wel zo eerlijk. Ik kan ook ongeduldig en impulsief zijn..