Cissy uit Gelderland wil een date

By | februari 26, 2021

Hoi hoi,  ik ben Cissy uit Gelderland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Gelderland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Cissy
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Gelderland

Verder over mij. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik best een romantische vrouw ben en zelfs af en toe wel eens een doktersromannetje lees. Ik ben sinds een tijdje weer alleen en zoek naar een romantische man, die mij veel plezier weet te bezorgen. Weet jij hoe je een vrouw een orgasme bezorgt? Stuur dan maar een berichtje. Groetjes, Debby..