Chelly uit Waals-Brabant wil een date

By | maart 15, 2021

Hoi hoi,  ik ben Chelly uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 175-180cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Chelly
Leeftijd: 30
Lengte: 175-180
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Ik ben danscoach van beroep, dus ik hoop maar dat jou fysieke conditie goed is want anders zal je vast wel moeite hebben om mij bij te houden hoor! Ik kan je spijtig genoeg niet bij mij thuis gaan ontvangen dus zullen wij stiekem een plekje moeten zoeken om samen wat stoute dingen te gaan doen! Ik ben gewoon niet meer tevreden bij mijn vriend en daarom zoek ik het elders! Ik zal vast niet de eerste zijn die er zo over denkt dus twijfel niet om mij te contacteren!.