Charona uit Limburg wil een date

By | juli 4, 2020

Hoi hoi,  ik ben Charona uit Limburg en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Limburg en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Charona
Leeftijd: 28
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup B
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Limburg

Verder over mij. Ik kan uren lang geil zijn, het gaat dan ook serieus niet weg. Ik zoek iemand die mij aan kan, iemand die het lang vol kan houden. Iemand die van nieuwe dingen uitproberen houdt en iemand die avontuurlijk is..