Celina uit Waals-Brabant wil een date

By | november 1, 2020

Hoi hoi,  ik ben Celina uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Celina
Leeftijd: 28
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: Aziatisch
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Ik ben een single dame misschien omdat ik te hoge eisen stel! Ik zou hier graag verandering in brengen, daarom ook dat ik mijn kans waag om mij hier op deze site volledig ter uwe beschikking te stellen! Ik hou enorm van orale seks, en ik wil me ook wel eens lekker laten gaan bij jou! Het is nu toch al weer even geleden en ik mis het toch zo erg!.