Carlahoorr uit Friesland wil een date

By | december 6, 2019

Hoi hoi,  ik ben Carlahoorr uit Friesland en ben een vrouw van 28 jaar. Ik ben 155-160cm lang, heb bruin haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 28 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Friesland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Carlahoorr
Leeftijd: 28
Lengte: 155-160
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup A
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Friesland

Verder over mij. Hoi ik heb volgens mij een probleem ik val namelijk op oudere mannen en die kom ik in het dagelijks leven niet tegen. Aan aandacht van jonge mannen heb ik geen gebrek maar die doen me helemaal niets. Ik zoek dus contact met een rijpere man die al wat levenservaring heeft en me kan bevredigen in bed..