Cargirl uit Drenthe wil een date

By | februari 11, 2021

Hoi hoi,  ik ben Cargirl uit Drenthe en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb donkerblond haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Drenthe en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Cargirl
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup D
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Drenthe

Verder over mij. Al mijn vriendinnen zijn continu bezig met uitgaan en slaan de ene naar de andere vent aan de haak. Ik hou niet zo van uitgaan dus ik ben inmiddels bang dat ik mijn ware Jacob nooit ga vinden. Maar ik geef nog niet op en geef het hier een kans..