boterbloempje0 uit Friesland wil een date

By | augustus 27, 2020

Hoi hoi,  ik ben boterbloempje0 uit Friesland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Friesland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: boterbloempje0
Leeftijd: 29
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: Aziatisch
Provincie:  Friesland

Verder over mij. Hi lieve mannen. Ik ben al enige tijd bezet. Ik woon samen en dat is allemaal prima tot nu toe. Wat ik alleen merk is dat het heel erg een mooie vriendschap is geworden, en we geven elkaar alleen nog maar een nachtkus voor het slapen gaan.. Wat je dus wel kan raden, is dat ik de spanning gewoon mis. Iemand die een romantische avond plant, en mij meesleept in zijn fantasie.. Ik hoop dat ik dat hier, discreet kan vinden..