Bonys uit Noord-Brabant wil een date

By | april 3, 2020

Hoi hoi,  ik ben Bonys uit Noord-Brabant en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Noord-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Bonys
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup D
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Afkomst: getint
Provincie:  Noord-Brabant

Verder over mij. Ssstt ik ga het verklappen maar niet verder vertellen hoor. Mijn poesje snakt naar een beetje aandacht maar zelfs mijn man weet het niet. Die heeft wel andere dingen aan zijn hoofd want is veel weg van huis voor zijn werk. Wil jij dat poesje toch een heel klein beetje aandacht geven!.