Blosje uit Zuid-Holland wil een date

By | februari 15, 2021

Hoi hoi,  ik ben Blosje uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Blosje
Leeftijd: 27
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: getint
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. Hoe zou je het vinden om gefilmd te worden tijdens een goeie partij sex? Ik word daar heel opgewonden van. Geile dingen bij elkaar doen, dat filmen en dan later terug kijken. Wedden dat we dan meteen weer geil worden?.