Blondegirl uit Antwerpen wil een date

By | maart 11, 2021

Hoi hoi,  ik ben Blondegirl uit Antwerpen en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb blond haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Blondegirl
Leeftijd: 29
Lengte: 160-165
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup C
Kleur haar: blond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Ik ben een beetje zat van het stereotype blond met grote borsten. Ik wil ook wel eens als een dame behandeld worden en het hof worden gemaakt zonder dat iemand gelijk denkt dat ik makkelijk te krijgen ben, ik hoop een man te vinden die een beetje moeite voor mij wil doen..