Bitsy uit Waals-Brabant wil een date

By | mei 25, 2021

Hoi hoi,  ik ben Bitsy uit Waals-Brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb gekleurd haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Waals-Brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Bitsy
Leeftijd: 26
Lengte: 165-170
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup D
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Waals-Brabant

Verder over mij. Hoi mannen! Dit is een beetje nieuw voor me… Vind het moeilijk om iets te schrijven hier. Ik ben single, heb vast werk en sinds kort ook een eigen plekje dat ik nog druk aan het inrichten ben. Ik hou van dansen en ik zoek iemand die serieus is, iets wil opbouwen en droomt over een gezin..