Betulla uit Groningen wil een date

By | november 2, 2019

Hoi hoi,  ik ben Betulla uit Groningen en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb donkerblond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Groningen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Betulla
Leeftijd: 26
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Groningen

Verder over mij. Mooie spontane meid, ja dat ben ik maar een date vinden lukt mij niet helaas. Ik wil een leuke man om een toekomst mee op te bouwen en samen oud te worden, niet alleen mij uiterlijk is mooi maar ook mijn innerlijk..