Bettyboobs uit Vlaams-brabant wil een date

By | maart 12, 2020

Hoi hoi,  ik ben Bettyboobs uit Vlaams-brabant en ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben 160-165cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 26 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Vlaams-brabant en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Bettyboobs
Leeftijd: 26
Lengte: 160-165
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Vlaams-brabant

Verder over mij. Och wat schrijf je hier… Romantisch, bruine ogen, bruin haar, geen tatoos of piercings. Ik praat graag over van alles eigenlijk. Zoeken naar gemeenschappelijke interesses. Misschien is de klik er wel en bloeit er iets heel mooi tussen ons. Denk jij mijn klik te zijn aarzel dan niet om mij aan te spreken xxx.