Bad_Woman uit Utrecht wil een date

By | oktober 26, 2020

Hoi hoi,  ik ben Bad_Woman uit Utrecht en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup D. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Bad_Woman
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup D
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: donker
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Mijn vriend denkt, dat ik gek ben, en dat ik niet weet dat hij er vele chickies op na houdt. Nu ben ik dus aan de beurt en ben op zoek naar een leuke, betrouwbare en liefdevolle vent met humor..