Babettelllove uit Utrecht wil een date

By | mei 23, 2020

Hoi hoi,  ik ben Babettelllove uit Utrecht en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Babettelllove
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Het kan best lastig zijn om iemand te vinden met wie je wel eens verder zou willen gaan als alleen zoenen. Ik zou mijn eerste keer dan ook graag willen gaan zijn met iemand die ervaring heeft en mij een beetje wil gaan helpen.