Anjah uit Antwerpen wil een date

By | oktober 18, 2019

Hoi hoi,  ik ben Anjah uit Antwerpen en ben een vrouw van 27 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb bruin haar en cup C. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 27 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Antwerpen en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Anjah
Leeftijd: 27
Lengte: 170-175
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup C
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Antwerpen

Verder over mij. Een tijdje geleden getrouwd en dan tot besef komen dat ik nog heel wat mis. Ik heb doelen in mijn leven en mijn man zo niet want die leeft van dag tot dag. Hetgeen ik wil bereiken zal moeilijk gaan met mijn man en nu moet ik dit al beseffen..