Alvar uit Zuid-Holland wil een date

By | juni 4, 2020

Hoi hoi,  ik ben Alvar uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 29 jaar. Ik ben 165-170cm lang, heb zwart haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment gehuwd, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 29 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Alvar
Leeftijd: 29
Lengte: 165-170
Relatiestatus: gehuwd
Cupmaat: cup B
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. Het huwelijk is het voor mij dacht ik. Samen met mijn grote liefde. Maar mijn grote liefde houdt er meerdere liefjes op na en daar kwam ik pas achter toen we al getrouwd waren. Scheiden doe ik niet, dat is echt gezichtsverlies. Maar betaald ga ik het hem wel zetten. Ik ga net zoveel buiten de deur seksen als hij. En ik ga er van genieten ook!.