Altijdheet uit Utrecht wil een date

By | februari 19, 2021

Hoi hoi,  ik ben Altijdheet uit Utrecht en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb blond haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Utrecht en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Altijdheet
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Afkomst: blank
Provincie:  Utrecht

Verder over mij. Echt, ik heb meer sex nodig! Dat is geen grapje hoor. Volgens mij ben ik sexverslaafd, ik moet gewoon iedere dag sex hebben. En als het kan, twee of drie keer. Mijn vriendje kan niet altijd, dat snap ik best. Maar dan moet ik wel van iemand hebben, die hem kan vervangen wanneer nodig. Ben jij non stop geil? Dan heb ik jou nodig!.