Adi_Dasha uit Zuid-Holland wil een date

By | december 28, 2019

Hoi hoi,  ik ben Adi_Dasha uit Zuid-Holland en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb zwart haar en cup A. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment relatie(niet samenwonend), maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Zuid-Holland en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: Adi_Dasha
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: relatie(niet samenwonend)
Cupmaat: cup A
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Afkomst: blank
Provincie:  Zuid-Holland

Verder over mij. Mijn relatie loopt op zijn einde en ik wil mijn relatie verbreken. Ik ben om de spanning en de stress hierdoor gaan ontlopen en helemaal in het sporten gedoken. Zullen wij gewoon eens samen lekker gaan trainen en dan zien wij wel of wij ook samen een marathon gaan lopen?.