26Beertje uit Luik wil een date

By | december 12, 2019

Hoi hoi,  ik ben 26Beertje uit Luik en ben een vrouw van 30 jaar. Ik ben 170-175cm lang, heb donkerblond haar en cup B. Wil jij mij thuis ontvangen? Ik ben op dit moment Single, maar dit vind ik geen probleem. Ik omschrijf mijzelf als een knappe vrouw van 30 jaar en ben wel in voor een leuke date. Ik kom uit Luik en ben wel bereid om iets te reizen.

Naam: 26Beertje
Leeftijd: 30
Lengte: 170-175
Relatiestatus: Single
Cupmaat: cup B
Kleur haar: donkerblond
Kleur ogen: bruin
Afkomst: blank
Provincie:  Luik

Verder over mij. Binnen, buiten, op bed, in de woonkamer. Allemaal heerlijke plekken om wijdbeens te liggen met een leuke man tussen je benen die je eens heerlijk verwend op alle standjes. Maar de meest plezante plaats is toch wel buiten in de vrije natuur. Ben jij daar ook voor te vinden?.